Oprişan ameninţă că se leagă cu lanţuri de Palatul Victoria. De ce ar recurge la un gest extrem

Postat la 28 august 2020 110 afişări

Oprişan ameninţă că se leagă cu lanţuri de Palatul Victoria. De ce ar recurge la un gest extrem

Marian Oprişan ameninţă că recurge la un gest extrem, dacă Guvernul nu aprobă finanţarea unui proiect de infrastructură local. Preşedintele CJ Vrancea vrea construirea noului spital judeţean Vrancea

Consiliul Judeţean solicită finanţare din cele 80 de miliarde de euro acordate României de Uniunea Europeană. Orban a anunţat ieri că spitalul din Braşov o să fie inclus pe lista obiectivelor pentru care se va cere Comisiei Europene finanţare

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a ameninţat vineri că se va lega cu lanţuri de Palatul Victoria, dacă cabinerul Orban va bloca finanţarea noului spital judeţean din Vrancea. 

„Voi fi primul preşedinte de Consiliu Judeţean din România care mă voi lega cu lanţuri de clădirea Guvernului!”, a anunţat, pe Facebook, Oprişan.

Consiliul Judeţean Vrancea a aprobat joi studiul de prefezabilitate pentru construirea noului spital judeţean. Noul spital judeţean ar urma să aibă o suprafaţă de totală de aproximativ 74.000 de metri pătraţi, cu o capacitate de spitalizare de 760 de paturi de spitalizare continuă şi 60 de paturi de spitalizare de zi, bloc universitar, sector de specializare modern cu secţii din aproape toate domeniile şi spaţii special concepute pentru toate activităţile medicale şi conexe, inclusiv heliport. Valoarea investiţiei este estimată la 418 milioane de euro, scrie Monitorul de Vrancea. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenintare,
gest,
palat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.