Oprescu le-a cerut operatorilor de salubrizare să fie mai eficienţi în curăţarea străzilor din Capitală

Postat la 26 martie 2013 9 afişări

Primarul general Sorin Oprescu le-a cerut operatorilor de salubrizare să se organizeze astfel încât toate arterele să fie curăţate de zăpadă, nemulţumit că marţi dimineaţă o parte din străzile principale şi cele secundare erau încă necurăţate.

Edilul Capitalei a cerut Direcţiei de Control a municipalităţii să verifice permanent modul în care operatorii de salubrizare respectă planul de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combaterea poleiului şi să aplice amenzi în cazul în care străzile nu sunt curăţate de zăpadă.

"Deşi aseară am stabilit planul de acţiuni pentru ziua în curs, în această dimineaţă o parte din arterele principale, precum şi cele secundare erau acoperite de zăpadă. În ceea ce priveste trecerile de pietoni, s-a lucrat doar la o parte dintre acestea. Începând de acum vă rog să vă organizaţi în baterii, alături de echipaje ale Poliţiei Locale şi ale Poliţiei Rutiere, astfel încât toate arterele să fie la negru în cel mai scurt timp. La ora aceasta sunt încă multe străzi pline de zăpadă. Totodată, să fiţi pregătiţi să interveniţi în această seară, când ninsoarea se va opri, iar traficul va fi ceva mai scăzut. Operatorii manuali să acţioneze cu precădere în zona trecerilor de pietoni şi a refugiilor de tramvai", a spus Sorin Oprescu la comandamentul organizat marţi dimineaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
operatori,
salubrizare
/actualitate/oprescu-le-a-cerut-operatorilor-de-salubrizare-sa-fie-mai-eficienti-in-curatarea-strazilor-din-capitala-10691149
10691149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.