Oprescu îi contrazice pe meteorologi: Praful de pe străzi din ultimele zile nu vine din Sahara, ci din Bărăgan

Postat la 19 aprilie 2012 10 afişări

Praful din ultimele zile de pe străzile Bucureştiului nu vine din Sahara, aşa cum su spus unii "înfierbântaţi", ci din Câmpia Bărăganului, la marginea căreia se află oraşul, a declarat joi, după o conferinţă, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

"Praful ăsta nu vine din Sahara, ci din apropiere. Vine din Bărăgan, cum Bucureştiul este la marginea câmpiei Bărăganului... Deci praful ăsta vine loco. Din Sahara vine peste capetele înfierbântaţilor", a spus Oprescu.

Întrebat de o jurnalistă dacă praful este periculos, Oprescu a răspuns: "Nu, doamnă, important este că, totuşi, plouând afară, a făcut de multe ori treaba operatorilor de curăţenie. Mie îmi este foarte clar: trebuie să îi ţin în fiecare zi, 365 de zile, în comandamente, ca să am siguranţa că oraşul funcţionează mai mult decâ normal, adică bine".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteorologi,
Sahara,
Bărăgan,
Oprescu
/actualitate/oprescu-ii-contrazice-pe-meteorologi-praful-de-pe-strazi-din-ultimele-zile-nu-vine-din-sahara-ci-din-baragan-9544423
9544423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.