Oprescu: Constructorul este responsabil pentru gazon. Este un prejudiciu moral şi de imagine

Postat la 07 septembrie 2011 15 afişări

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că municipalitatea nu a semnat recepţia lucrărilor de pe Naţional Arena, constructorul fiind responsabil pentru gazon, care a "stricat" toata construcţia, fiind un prejudiciu moral şi de imagine.

"Eu am văzut gazonul la antrenament, m-au asigurat că n-o să fie chiar aşa groaznic. Stricăm o construcţie cu aşa gazon, este un prejudiciu moral şi de imagine", a spus Oprescu.

Edilul a subliniat că gazonul nu este plătit şi că se va întâlni miercuri cu constructorul pentru a cere o explicaţie.

"Gazonul a fost pus prea târziu, trebuia pus cu trei-patru luni înainte de meci. Azi (miercuri, n.r.) i-am chemat să dea explicaţii, să văd ce au de gând la următorul meci, pe 15", a declarat primarul Sorin Oprescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oprescu,
constructor,
gazon
/actualitate/oprescu-constructorul-este-responsabil-pentru-gazon-este-un-prejudiciu-moral-si-de-imagine-8708749
8708749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.