Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat trei rute noi din Bucureşti. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 16,99 de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 29 octombrie 2019 450 afişări

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat trei rute noi din Bucureşti. Unde veţi putea zbura cu preţuri care pornesc de la 16,99 de euro

Compania aeriană low-cost Ryanair a lansat primele zboruri din cadrul celui mai mare program de iarnă pentru Bucureşti odată cu startul serviciului către Pisa, servit cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, a noii rute către Londra Southend, operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale, dar şi a noii conexiuni către Edinburgh, operate cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână. Programul de iarnă 2019 al Ryanair pentru Bucureşti include acestei trei rute noi, dar şi noul serviciu de iarnă către Tel Aviv, care vor contribui la transportarea a peste 2 milioane de clienţi din/către Bucureşti în acest an.

Cu ocazia începerii noului program de iarnă, Ryanair a scos la vânzare locuri promoţionale de la doar 16,99 de euro, pentru călătorii până la sfârşitul lunii martie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cost,
anunt,
operator,
preturi,
iarna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.