Ryanair a anunţat o reducere a preţului biletelor. Unde veţi putea călători plătind mai puţin cu 30 de euro faţă de preţul iniţial

Autor: Ioana Matei Postat la 02 octombrie 2019 354 afişări

Ryanair a anunţat o reducere a preţului biletelor. Unde veţi putea călători plătind mai puţin cu 30 de euro faţă de preţul iniţial

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat pe 2 octombrie o promoţie prin care a anunţat o reducere cu până la 30 de euro pentru zborurile dus-întors pentru peste 1 milion de locuitori.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, ei vor să sărbătorească astfel transportarea a peste150 de milioane de clienţi în întreaga Europă în ultimele 12 luni – adică un multiplu de 25 de ori a populaţiei insulei Irlanda.

Această promoţie extraordinară pentru locuri din întreaga reţea de rute europene este valabilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.