Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani de închisoare, s-ar fi predat în Italia

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 mai 2021 93 afişări

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat de Tribunalul din Constanţa la 10 ani şi 8 luni de închisoare, s-a predat la o secţie de Poliţie din Italia, potrivit unor surse apropiate anchetei. El va fi extrădat în România, susţin sursele.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani de închisoare, s-ar fi predat în Italia

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat de Tribunalul Constanţa la 10 ani şi 8 luni de închisoare, s-ar fi predat în luna februarie la sediul Secţiei de Poliţie din Bologna şi acum urmează să fie extrădat în România.

În momentul în care s-a predat el era însoţit de doi avocaţi. În prezent, Strutinsky se află în arest la domiciliu, precizează sursele.

Sorin Strutinsky, un apropiat al politicienilor Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat definitiv anul trecut. El a fost judecat pentru trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
închisoare,
sorin strutinsky

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.