Omul de afaceri Arpad Paszkany spune că nu mai investeşte în fotbal: "Două treimi dintre cluburi sunt menţinute în viaţă din bani publici"

Postat la 07 ianuarie 2015 140 afişări

Omul de afaceri Arpad Paszkany a declarat pentru ProSport că una dintre cauzele care l-au determinat nu mai investească în formaţia de fotbal este reprezentată de faptul că nu a fost niciodată susţinut. De altfel, investitorii privaţi nu au parte de sprijin în România, cel puţin în peisajul fotbalului, crede Paszkany, căruia i se pare nedrept să fie nevoit să lupte cu banii lui împotriva unor cluburi care beneficiază de sume importante de la bugetul de stat.

Omul de afaceri Arpad Paszkany spune că nu mai investeşte în fotbal: "Două treimi dintre cluburi sunt menţinute în viaţă din bani publici"

"Cea mai mare nedreptate e că două treimi dintre cluburi sunt menţinute în viaţă din bani publici şi asta se întâmplă în defavoarea investitorilor privaţi. Aşa se întâmplă, de exemplu, cu Viitorul lui Hagi, care, dacă nu mă înşel, a migrat parcă în a treia comună - orăşel pentru bani.

De asemenea, Botoşani, Craiova, Mediaş, Târgu Mureş, Târgu-Jiu (sindicatele) Petrolul, etc., sunt întreţinute din bani publici, deci din banii noştri, ai tuturor. Toţi joacă fotbal din impozitele plătite de noi", a mai spus Paszkany.

Arpad Paszkany a dezvoltat până în prezent mai multe afaceri, cele mai cunoscute fiind Sigma Center, una dintre cele mai mari clădiri de birouri din Cluj, centrul comercial Sigma Shopping Center, dealerul Opel şi Chevrolet, Ecomax General Investments, hotelul Granata (fostul Rimini Plaza, achizi ţionat cu 4 mil. euro în 2009 de la omul de afaceri Gheorghe Fatol), Compania de Informatică Apli cată, dar şi Baucom, companie specializată în lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat. De numele omului de afaceri clujean se leagă şi proiectul centrului comercial Polus din Cluj-Napoca, investiţie de 120 mil. euro, dezvoltat în urma colaborării dintre Paszkany şi compania maghiară Trigranit, controlată de Şandor Demjan.

Mai multe pe prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
investitii,
arpad paszkany,
bani publici
/actualitate/omul-de-afaceri-arpad-paszkany-spune-ca-nu-mai-investeste-in-fotbal-doua-treimi-dintre-cluburi-sunt-mentinute-in-viata-din-bani-publici-13752942
13752942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.