Om de afaceri urmărit penal de DNA: Bărbatul ar fi oferit o sumă uriaşă unui şef din ANAF pentru influenţă

Postat la 26 septembrie 2019 373 afişări

Procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de un om de afaceri pentru că ar fi transmis unui şef din din ANAF suma de 3 milioane de lei pentru a interveni asupra colegilor săi, astfel încât inculpatul să câştige o licitaţie de achiziţionare a unor produse software.

Om de afaceri urmărit penal de DNA: Bărbatul ar fi oferit o sumă uriaşă unui şef din ANAF pentru influenţă

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au început urmărirea penală faţă de un om de afaceri pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi evaziune fiscală săvârşită în formă continuată.

„În perioada ianuarie-februarie 2012, suspectul ar fi remis unui funcţionar public cu funcţie de conducere din cadrul A.N.A.F. suma de 3.020.588 lei, reprezentând preţul influenţei pe care acesta din urmă ar fi exercitat-o asupra colegilor săi cu atribuţii în procedura de achiziţie, în vederea adjudecării, de către o societate a omului de afaceri, a unei licitaţii având ca obiect achiziţionarea de către instituţia publică a unor produse software”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
om de afaceri,
anaf,
sef,
dna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.