Investiţiile în gaze lichefiate au ajuns la un nivel record de 50 milioane de dolari, în 2019

Postat la 26 septembrie 2019 33 afişări

Investiţii record în valoare de 50 de miliarde dolari au făcut din 2019 un an simbol pentru gazele naturale lichefiate, Canada şi SUA fiin principalii conducători, a declarat, joi, Fatih Birol, directorul Agenţiei Internaţionale a Energiei (IEA), transmite Reuters.

Investiţiile în gaze lichefiate au ajuns la un nivel record de 50 milioane de dolari, în 2019

Sectorul industrial este principalul motor de creştere din Asia pentru gazele naturale lichefiate, China urmând să depăşească Japonia din poziţia de cel mai mare importator mondial de gaze lichefiate, peste cinci ani.

"Anul acesta am depăşit deja cele mai mari investiţii făcute vreodată, 50 miliarde de dolari", a spus Fatih Birol la o conferinţă anuală a producătorilor şi consumatorilor de gaze naturale lichefiate organizată la Tokyo. "Cea mai mare creştere vine din Asia. În următorii cinci ani, aproximativ o treime din cererea globală de gaze lichefiate va veni numai din China", a adăugat Birol.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
gaze,
record,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.