Cum pot fi transformate proprietăţile deţinute de autorităţi şi neexploatate în regenerări urbane de succes

Postat la 26 septembrie 2019 41 afişări

Cum pot fi transformate proprietăţile deţinute de autorităţi şi neexploatate în regenerări urbane de succes

Autorităţile publice locale sunt tot mai preocupate în identificarea unor soluţii viabile pentru punerea în valoare a activelor pe care le deţin sau pe care le au în administrare, unele dintre acestea vizând portofolii semnificative de proprietăti care în prezent sunt subutilizate, arată o analiză realizată de compania de consultanţă imobiliară JLL România.

“Potenţialul oferit de acestea poate fi deblocat în urma unor analize şi studii realizate în mod judicious şi raţional, astfel încât autoritatea să dispună de instrumente pentru o mai bună planificare şi pentru a stimula dezvoltarea prin introducerea unor facilităţi complementare şi generarea unor exemple de bune practici”, spun consultanţii JLL.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
proprietati,
succes

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.