OLX a lansat o platformă globală de tranzacţionare a utilajelor grele

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 octombrie 2017 1942 afişări

OLX Group lansează Tradus.com, o nouă platformă globală, dedicată vehiculelor comerciale şi echipamentelor noi şi rulate. Platforma poate fi accesată de oriunde în lume şi reprezintă strategia companiei de a impulsiona şi de a modela piaţa de utilaje grele, piaţă cu o creştere impresionantă în ultimii ani.

OLX a lansat o platformă globală de tranzacţionare a utilajelor grele

Ţinând cont că în România în primele 9 luni din 2017 au fost deja tranzacţionate 1.292 mii de unităţi de utilaje grele la mâna a doua, depăşind astfel rezultatele întregului an 2016, Institutul Naţional de Statistică arată o creştere semnificativă a preferinţei pentru echipamentele folosite (utilajele agricole reprezentând două treimi din numărul total).  Prin echilibrarea relaţiei cerere-ofertă, Tradus abordează oportunitatea generării unui nou business pe piaţa locală unde OLX Group a câştigat deja leadership prin OLX şi Autovit.ro.  

„În categoriile de utilaje grele, platformele OLX şi Autovit.ro înregistrează lunar peste 2 milioane de vizite, care generează la rândul lor peste 9 milioane de vizualizări pentru un volum de peste 75.000 de anunţuri active în fiecare lună. Doar în primele 9 luni din 2017, aceste două categorii au avut peste 250.000 de anunţuri noi şi peste un milion de contactări din partea celor care îşi doreau să le achiziţioneze. Aceasta reprezintă o dovadă clară a importanţei industriei româneşti de utilaje grele în Europa de Sud-Est, fiind şi motivul pentru care am decis să lansăm Tradus în premieră în România, cu o echipă locală, inclusiv cu forţă de vânzări dedicată”, spune Cătălin Gealapu, Global Head of Sales Tradus.com.

Platforma Tradus.com le permite părţilor interesate să compare maşini şi echipamente din toată lumea şi să găsească noi clienţi la nivel global. Această caracteristică transformă Tradus într-o reală oportunitate pentru utilizatorii români de a găsi cea mai bună ofertă de utilaje grele. Platforma este disponibilă în 10 limbi diferite: engleză, olandeză, poloneză, română, portugheză, rusă, spaniolă, italiană, franceză şi germană.

OLX Group este reţeaua de platforme de anunţuri prezentă în peste 40 de pieţe, incluzând, printre altele, branduri precum OLX, Storia, Autovit.ro Avito, letgo, dubizzle, Tradus.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.