Cum va arăta cea mai frumoasă gară din România - GALERIE FOTO

Postat la 26 octombrie 2017 970 afişări

Schimbarea uriaşă a Gării de Nord Timişoara pentru 2021. O pasarelă va duce cu liftul călătorii de la tren la parcare. Va fi cea mai frumoasă din vestul României.Pentru momentul 2021, nu doar oraşul se străduieşte să-şi schimbe înfăţişarea, ci şi principala poartă feroviară.

Gara de Nord se pregăteşte pentru o schimbare radicală în aşteptarea anului în care Timişoara va fi Capitală Culturală a Europei, scrie opiniatimisoarei.ro. 

 

Planurile sunt spectaculoase: clădirea staţiei va fi modernizată şi va avea o nouă faţă, peroanele vor fi complet schimbate, scări rulante, lifturi, bandă transportoare pentru bagaje şi o super pasarelă care va asigura accesul de la tren direct către o parcare supraetajată.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.