Oltean propune primă de instalare pentru profesorii care se încadrează în muncă după absolvire

Postat la 04 iulie 2013 51 afişări

O iniţiativă legislativă prin care personalul didactic să beneficieze de o primă de instalare, dacă se încadrează în învăţământ pe parcursul a cinci ani de la finalizarea studiilor, a fost depusă de vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

Oltean propune primă de instalare pentru profesorii care se încadrează în muncă după absolvire

 Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a depus o iniţiativă legislativă prin care să fie acordată o primă de instalare oricărui cadru didactic care pe parcursul a cinci ani de la finalizarea studiilor se încadrează în învăţământ.

"Am depus săptămâna aceasta o iniţiativă legislativă prin care personalul didactic de predare, la angajarea în învăţământ, să beneficieze de acea primă de instalare pe care au avut-o cândva în temeiul Legii 128/1997, abrogată ulterior. Apreciez că pentru a încuraja tinerii absolvenţi de învăţământ superior să rămână în învăţământul românesc nu este lipsită de importanţă o asemenea primă de instalare care să poată fi acordată oricărui cadru didactic care pe parcursul a cinci ani de la finalizarea studiilor se încadrează în învăţământ, fie în mediul rural, fie în cel urban. Prima de instalare este la nivelul unui salariu de încadrare", a spus Ioan Oltean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-propune-prima-de-instalare-pentru-profesorii-care-se-incadreaza-in-munca-dupa-absolvire-11085589
11085589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.