Oltean: Nu putem să-i reproşăm concret Elenei Udrea o anumită activitate opozabilă PDL

Postat la 06 august 2013 54 afişări

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean consideră că nu i se poate reproşa concret Elenei Udrea o anumită activitate opozabilă PDL, el arătând că ar fi necesară o discuţie "foarte serioasă" între Udrea şi Blaga, "pentru a clarifica suspiciunile şi speculaţiile făcute poate de unii cu rea intenţie".

Oltean: Nu putem să-i reproşăm concret Elenei Udrea o anumită activitate opozabilă PDL

 "E nevoie de o discuţie foarte serioasă între Elena Udrea şi Vasile Blaga, pentru a clarifica suspiciunile şi speculaţiile făcute poate de unii cu rea intenţie. Sper ca Udrea să fie devotată PDL şi să rămână în partid", a declarat Ioan Oltean la RFI.

El spune că la şedinţa de luni a conducerii PDL s-a discutat despre faptul că "nu poţi să desfăşori o activitate politică în interiorul Partidului Democrat Liberal şi în acelaşi timp să visezi că ai fi şi membru al Mişcării Populare".

"S-a analizat la modul general că trebuie să existe această maximă responsabilitate de a ne preocupa îndeaproape de soarta PDL. Nu au fost discuţii precise privind un membru sau altul", a subliniat Oltean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-nu-putem-sa-i-reprosam-concret-elenei-udrea-o-anumita-activitate-opozabila-pdl-11215082
11215082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.