Oltean: Dragile noastre femei şi dragii noştri bărbaţi să-şi facă datoria faţă de ţară, să sporească natalitatea

Postat la 04 iulie 2013 62 afişări

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat joi, într-o conferinţă de presă, comentând rezultatele oficiale ale recensământului din 2011, că femeile şi bărbaţii trebuie "să-şi facă datoria faţă de ţară şi popor" şi să sporească natalitatea.

Oltean: Dragile noastre femei şi dragii noştri bărbaţi să-şi facă datoria faţă de ţară, să sporească natalitatea

 Ioan Oltean a fost întrebat cum comentează rezultatele finale ale recensământului din 2011, care indică faptul că populaţia stabilă a României la 20 octombrie 2011 era de 20.121.641 de persoane, în scădere cu 1.559.300 de persoane.

"Avem o scădere dramatică. Aici un singur comentariu se poate face: ca dragile noastre femei şi dragii noştri bărbaţi să-şi facă datoria faţă de ţară şi popor, să sporească natalitatea, fiindcă altfel vom ajunge la un număr de locuitori foarte mic. Aici îi revine şi puterii rolul de a crea condiţii optime", a spus Oltean.

Întrebat cum ar fi influenţat aceste rezultate referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, Oltean a răspuns: "Nici măcar în condiţiile acestea preşedintele nu ar fi fost demis".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-dragile-noastre-femei-si-dragii-nostri-barbati-sa-si-faca-datoria-fata-de-tara-sa-sporeasca-natalitatea-11085532
11085532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.