Olguţa Vasilescu: Toate propunerile de premier făcute de Ponta sunt bune, acceptate în teritoriu

Autor: Alina Novaceanu Postat la 05 noiembrie 2014 59 afişări

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că toate propunerile de premier făcute de preşedintele PSD sunt bune şi acceptate în teritoriu, precizând că fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat acordul să apară pe panouri în Craiova, în susţinerea lui Ponta.

"Nu pot să spun care e mai bun, pentru că toţi sunt buni. În felul lui, dar cred că sunt nişte variante foarte bune acceptate de teritoriu fără niciun fel de probleme", a afirmat Vasilescu, adăugând "nu este niciun fel de discuţie, e normal ca puterea să se împartă, aşa este cel mai bine pentru democraţie".

Ea a arătat că a fost nevoie de toate cele trei variante pentru "protejarea" lui Victor Ponta în această perioadă. "Cred că aşa e mai bine şi ca protejarea lui în acestă perioadă, sunt absolut convinsă că va fi foarte atacat", a mai arătat Vasilescu.

"Eu mă simt confortabilă cu toate cele trei variante", a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus Tăriceanu a obţinut un scor foarte bun în Craiova, care va ajuta în turul 2. "Cred că scorul spune cât am reuşit să ne mobilizăm şi noi şi procentul pe care l-a luat Călin Popescu Triceanu, de 10% pe Craoiva, un procent foarte bun, care ne va ajuta. Am şi avut ieri o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu cu care am o relaţie foarte bună şi care mi-a spus că este de acord să-l punem pe panourile din municipiul Craiova, să-l susţină pe Victor Ponta", a mai spus liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VASILESCU,
PONTA,
TERITORIU
/actualitate/olguta-vasilescu-toate-propunerile-de-premier-facute-de-ponta-sunt-bune-acceptate-in-teritoriu-13494268
13494268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.