LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Softvision inaugurează al 14-lea sediu propriu, la Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 noiembrie 2014 571 afişări

Softvision, cea mai mare companie românească de software outsourcing, a deschis al doilea sediu propriu din Bucureşti, acesta fiind al 14 spaţiu în care compania îşi desfăşoară operaţiunile.

Softvision inaugurează al 14-lea sediu propriu, la Bucureşti

Inaugurarea imobilului coincide cu depăşirea pragului de 100 de angajaţi la filiala din Bucureşti. Echipa îşi desfăşoară activitatea în zona Charles de Gaulle – Arcul de Triumf, în două clădiri istorie, complet renovate şi modernizate.

”Clădirea cu 5 niveluri are o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 85 de staţii de lucru, la care se adaugă săli de conferinţă, o bucătărie, o sală de mese dotată cu mini-bar şi Fun Corner – spaţiul de jocuri şi relaxare. Arhitectura originală a clădirii a fost respectată integral în timpul lucrărilor de renovare, demarate în martie 2014”, declară George Stan, director general al Softvision.

Cu aproximativ 1.200 de angajaţi în cinci centre din ţară, Softvision este lider între companiile de outsourcing software cu capital 100% românesc, conform unui comunicat de presă. Primul sediu propriu, cu o echipă de 35 de oameni, a fost inaugurat cu un an în urmă, pe 1 noiembrie 2013. ”Într-un singur an de zile, ne-am triplat echipa”, declară Mihai Răduţă, directorul filialei din Bucureşti. ”Marea majoritate a colegilor sunt specialişti cu peste 5 ani de experienţă, care lucrează cu toate tehnologiile existente pe piaţa de IT.”

Având 16 ani de activitate şi 16 sedii deschise în România şi în SUA, Softvision înregistrează o creştere constantă a cifrei de afaceri şi dezvoltă un amplu proces de investiţii în echipă şi în infrastructură. În 2014 au fost deschidese 4 sedii noi atât în România (la Cluj-Napoca, Timişoara, Baia Mare şi Bucureşti), cât şi în SUA (la New York.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Softvision,
George Stan,
IT
/actualitate/softvision-inaugureaza-al-14-lea-sediu-propriu-la-bucuresti-13490352
13490352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.