Cum arată One World Trade Center, clădirea ridicată pe locul unde se aflau turnurile gemene - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 noiembrie 2014 1541 afişări

După mai mult de 13 ani de la atacurile teroriste din 9 septembrie, zona de birouri World Trade Center din New Yorl şi-a deschis iar porţile.

Zgârie-norul de 104 etaje, astăzi cea mai înaltă clădire din America, a costat 3,8 miliarde de dolari şi a fost construit în opt ani de zile. Spaţiile sunt închiriate în proporţie de 60%, guvernul american ocupând 25.000 de metri pătraţi, notează USA Today.

Clădirea se află într-un centru dedicat memoriei oamenilor care şi-au pierdut viaţa în 2001, care mai include un memorial şi un muzeu. Un spaţiu pentru vizitatori, prezentând o panoramă o New York-ului, se află la ultimul etaj dar nu a fost încă deschisă publicului.

"New York-ul este, din nou, complet", a declarat Patrick Foye, responsabil cu acest proiect. "Aceasta este cea mai sigură clădire din America."

Peste 2.700 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma atentatelor teroriste ce au avut loc pe 11 septembrie 2001.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-one-world-trade-center-cladirea-ridicata-pe-locul-unde-se-aflau-turnurile-gemene-galerie-foto-13490086
13490086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.