Tăriceanu: Singurul meu obiectiv este evitarea riscului ca regimul Băsescu să se perpetueze prin interpuşi, prin Iohannis

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 04 noiembrie 2014 45 afişări

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că singurul său obiectiv în acest moment este câştigarea finalei, în 16 noiembrie, şi ”evitarea oricărui risc ca regimul Băsescu să se perpetueze, prin interpuşi, adică prin domnul Iohannis”.

Tăriceanu a precizat că se află într-o bătălie electorală care nu s-a încheiat, iar ultima zi este 16 noiembrie, arătând că în opinia sa ”ar fi cu totul şi cu totul impropriu, până pe 16 noiembrie, să se discute despre formule de guvernare şi portofolii”.

”Mi se pare impropriu ca astăzi să discutăm alte lucruri decât cele legate de continuarea confruntării electorale pe care trebuie să o câştigăm. După 16 noiembrie, putem să discutăm prim-miniştri, intrări la guvernare şi aşa mai departe”, a spus Tăriceanu.

El a menţionat că ceea ce îl interesează în acest moment este să poată să contribuie la câştigarea acestei competiţii de către cel care consideră că reprezintă cel mai bine interesele viitorului României.

Tăriceanu a anunţat că se va întâlni în cursul după-amiezii cu premierul Victor Ponta şi ”va asculta şi propunerile şi punctele de vedere ale acestuia şi ale celorlalţi din coaliţia de guvernare”.

Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că a primit încrederea cetăţeanilor, în 2012, pentru a pune punct unui capitol din istoria politică a României din ultimii zece ani, adică regimul Băsescu.

”Eu vreau ca acest angajament pe care l-am luat şi această obligaţie asumată să fie dusă la bun sfârşit”, a mai declarat Tăriceanu, precizând că ”singurul său obiectiv în acest moment este câştigarea finalei, în 16 noiembrie, şi evitarea oricărui risc ca regimul Băsescu să se perpetueze, prin interpuşi, adică prin domnul Iohannis”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TĂRICEANU,
IOHANNIS,
/actualitate/tariceanu-singurul-meu-obiectiv-este-evitarea-riscului-ca-regimul-basescu-sa-se-perpetueze-prin-interpusi-prin-iohannis-13489689
13489689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.