Olguţa Vasilescu anunţă iluminatul public de sărbători din Craiova nu va fi afectat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 septembrie 2022 119 afişări

Situaţia actuală, de creştere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că sunt folosite, încă din anii precedenţi, leduri, afirmă primarul Lia Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu anunţă iluminatul public de sărbători din Craiova nu va fi afectat

„Având în vedere că anul trecut am fost desemnaţi de European Best Destinations ca fiind una dintre cele mai frumoase destinaţii de Crăciun şi pentru iluminatul festiv, ornamentele şi decoraţiunile luminoase de sărbători vor fi, şi de această dată, o componentă importantă din conceptul Târgului de la Craiova. Astfel, vom intra şi anul acesta în competiţia europeană pentru cel mai frumos târg de Crăciun. Situaţia actuală, de creştere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că noi folosim, încă din anii precedenţi, leduri. Astfel, continuăm să facem economii şi să beneficiem de cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun”, transmiteLia Olguţa Vasilescu.

Ea afirmă că iluminatul festiv va fi extins şi în alte cartiere.

„Pentru anul acesta, ne-am gândit să extindem iluminatul festiv de sărbători şi în alte cartiere, iar primul care va beneficia de decoraţiuni luminoase de Crăciun va fi Craioviţa Nouă. Mai ales că acolo, am demarat, în aceste zile, reabilitarea esplanadei, unde vom face reparaţii în toată zona respectivă şi vom schimba inclusiv locurile de joacă”, încheie edilul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vasilescu,
iluminat festiv,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.