Ogilvy&Mather isi schimba conducerea

Postat la 05 august 2010 25 afişări

Incepand cu aceasta luna, Mona-Lisa Caravaniez preia conducerea echipei Ogilvy&Mather România, in locul Ginei Leu, care a decis sa-si ia o perioada sabatica.

Mona-Lisa Caravaniez a lucrat anterior pentru Procter&Gamble, unde s-a ocupat de coordonarea regionala, precum si pentru clienti de comunicare ca Raiffeisen Bank, Danone, Ursus, Efes, Allied Domecq, BCR Erste, Chio sau Toyota.

"Am ales Ogilvy pentru ca este grupul de comunicare a carui evolutie mi s-a parut absolut remarcabila in ultimii cinci ani. Procesul de reconstructie si integrare a mai multor companii cu expertize diferite nu este facil", spune Caravaniez.

Gina Leu, fostul managing director de la Ogilvy&Mather, a ales sa ia o perioada sabatica in cariera sa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ogilvy-mather-isi-schimba-conducerea-6783214
6783214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.