Oficial: Christoph Daum, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner al României

Postat la 07 iulie 2016 88 afişări

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat joi, pe site-ul oficial, că germanul Christoph Daum este propunerea administraţiei Federaţiei pentru postul de selecţioner al României. Tehnicianul în vârstă de 62 de ani va fi prezentat, de la ora 18.00, membrilor Comitetului Executiv al FRF.

Oficial: Christoph Daum, propunerea administraţiei FRF pentru postul de selecţioner al României

 Campion în Germania, Austria şi de trei ori în Turcia, Christoph Daum este propunerea Administraţiei FRF pentru postul de selecţioner al României. Antrenorul german a pregătit echipe importante precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beşiktaş, Fenerbahce, Austria Viena şi Club Bruges.

„Christoph Daum este un antrenor care poate da echipei sale şi fiecăruia dintre jucători energii nebănuite. Între noi există o legătură deosebită, datorită faptului că adeseori am lucrat pentru aceleaşi echipe, cum au fost, de exemplu, VfB Stuttgart sau Austria Viena. Am profitat în mod deosebit de experienţa sa din Turcia şi de la Istanbul, în special la începutul carierei mele la Fenerbahce. Pentru mine, ca antrenor tânăr, pe atunci, a fost un sfătuitor binevoitor, iar sfaturile şi recomandările sale mi-au fost de mare folos. M-am bucurat să aud că poate deveni selecţionerul României. Este o decizie bună pentru Christoph Daum şi o decizie bună pentru fotbalul românesc”, a declarat selecţionerul german Joachim Low, pentru site-ul frf.ro.

Antrenorul Ottmar Hitzfeld, dublu câştigător al Ligii Campionilor şi de şapte ori campion al Germaniei cu Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, a salutat, de asemenea, propunerea lui Christoph Daum: "Christoph Daum este un antrenor conştiincios, cu o experienţă cuprinzătoare şi cu idei inovatoare. Posedă competenţe profesionale deosebite şi abilităţi remarcabile de lider. Va dezvolta echipa naţională a României şi o va conduce la succes în viitor”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oficial-christoph-daum-propunerea-administratiei-frf-pentru-postul-de-selectioner-al-romaniei-15520713
15520713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.