Oferte pentru sărbătorile de iarnă în Mauritius, Kenya şi Laponia. Ce pachete oferă agenţiile de turism

Postat la 22 iulie 2013 101 afişări

Agenţiile de turism au lansat deja, din luna iulie, oferte pentru chartere care vor zbura în perioada Crăciunului şi Revelionului în destinaţii exotice precum Mauritius, Kenya şi Laponia, la preţuri cuprinse între 1.400 şi 3.500 de euro de persoană.

Oferte pentru sărbătorile de iarnă în Mauritius, Kenya şi Laponia. Ce pachete oferă agenţiile de turism

 Agenţia Paralela 45 a scos la vânzare, împreună cu turoperatorii Dertour şi Prestige Tours, pachetele pentru un charter care va zbura către insulele Mauritius pe 27 decembrie şi se va întoarce pe 3 ianuarie. Avionul este închiriat de la Tarom şi are 209 locuri.

"Preţurile pornesc de la 2.400 de euro de persoană şi ajung până la 3.500 de euro, incluzând zborul cu avionul, şapte nopţi de cazare la cinci stele cu demipensiune şi masa de Revelion", a declarat agenţiei MEDIAFAX Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Tot Paralela 45, Dertour şi Prestige Tours au lansat un charter spre Kenya, pentru perioada 4-11 ianuarie 2013, tot cu un avion de 209 locuri de la Tarom. Preţurile sunt cuprinse între 2.000 şi 3.000 de euro de persoană şi includ cazarea la hoteluri de patru şi cinci stele, două zile de safari şi două mese pe zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferte-pentru-sarbatorile-de-iarna-in-mauritius-kenya-si-laponia-ce-pachete-ofera-agentiile-de-turism-11138951
11138951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.