Oferta preliminară de intenţie la Oltchim, publică luni. Se aşteaptă investitori experimentaţi

Postat la 30 mai 2013 51 afişări

Investitorul care vrea să preia Oltchim trebuie să aibă bonitate, certificată de scrisori de bonitate bancară şi de confort, care să acopere cel puţin 25% din suma care trebuie angajată, şi să aibă experienţă în domeniul chimiei şi petrochimiei, a declarat Ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

Oferta preliminară de intenţie la Oltchim, publică luni. Se aşteaptă investitori experimentaţi

"Am decis să devansăm termenul de negociere şi să realizăm o solicitare preliminară de intenţie pentru a tatona aşteptările pieţei şi să ne ajute să realizăm o listă scurtă a posibililor investitori. Oferta va fi publicată luni pe site-ul ministerului. Un astfel de investitor ar trebui să aibă o bonitate care să fie probată de scrisori de bonitate bancare şi de confort de la o bancă sau de la un consorţiu de prim rang şi să acopere măcar 25% din suma care trebuie angajată. Să aibă experienţă în domeniul chimiei şi pertrochimiei şi o reţea globală în care să se integreze. Oferta va fi publicată luni pe site-ul ministerului şi a Oltchim", a spus Vosganian într-o conferinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferta-preliminara-de-intentie-la-oltchim-publica-luni-se-asteapta-investitori-experimentati-10911670
10911670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.