Oferta de joburi pentru studenţi în această toamnă. Unde se găsesc cele mai multe posturi disponibile

Postat la 12 septembrie 2016 132 afişări

Oferta de joburi pentru studenţi în această toamnă. Unde se găsesc cele mai multe posturi disponibile

Potrivit anunţurilor postate pe bestjobs.eu, studenţii pot alege în această toamnă între 442 joburi remote, 167 joburi part-time şi 50 de internshipuri. Un total de 659 joburi, prin care se caută aproximativ 2.174 candidaţi. 

Cele mai multe locuri de muncă pentru studenţi se regăsesc în domeniul IT, cele mai căutate tehnologii fiind: JavaScript, Java, C++ şi PHP.

Internship-urile se adresează persoanelor pasionate de HR, IT sau Marketing, preponderent în oraşe ca Bucureşti(26), Timişoara(9) sau Iaşi(4).

Pentru studenţii care vor joburi part-time, aceştia au de ales posturi precum: asistent manager, operator call-center, agent vânzări, consilier clienţi – în special în sistemul bancar, operator sondaje de opinie, content editor. Toate acestea preponderent în oraşe ca Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov sau Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.