ING a transmis clarificări privind indisponibilitatea serviciilor ING în data de 10 septembrie

Postat la 11 septembrie 2016 94 afişări

ING Bank România, sucursala locală a grupului olandez cu acelaşi nume, a transmis un set de clarificări privind indisponibilitatea serviciilor pentru clienţii băncii în data de 10 septembrie, datorate "unor serioase probleme tehnice".

ING a transmis că pentru retragerile de numerar de la bancomatele altor banci efectuate sâmbătă banca va returna comisioanele aferente acestor retrageri.

Legat de problemele tehnice care au paralizat activitatea băncii, acestea ar fi apărut in timpul unui test planificat al sistemului de stingere a incendiilor din centrul ING de date, eliberarea gazului Inergen afectând "in mod grav si neasteptat" mai multe servere si sistemul de stocare a datelor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ing,
clarificari,
defectiune tehnica,
cazut,
sistem,
POS,
ATM,
banca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.