Oferta de job pe care o adolescentă a primit-o de la o agenţie de recrutare şi care a înfuriat-o pe mama ei

Postat la 09 februarie 2013 42 afişări

O agenţie de recrutare din Germania i-a recomandat unei tinere în vârstă de 19 ani să lucreze într-un bordel

O agenţie de recrutare din Germania i-a recomandat unei tinere în vârstă de 19 ani să lucreze într-un bordel, scrie The Daily Mail. Scrisoarea prin care tânăra a fost anunţată că ar fi un post de chelneriţă disponibil într-un bordel din  "districtul roşu", din oraşul Augsburg, Bavaria, a venit fără nicio înştiinţarea prealabilă, notează sursa. În mod normal, agenţia îi sună în prealabil pe aplicanţi pentru a le oferi mai multe detalii despre joburile recomandate, detaliile fiind trimise ulterior. Fata de 19 ani a povestit pentru presa germană că mama sa a ţipat în momentul în care a aflat că fiicei sale i s-a propus să servească băuturi într-unul dintre cele mai mari bordeluri din oraş, în condiţiile în care tânăra avea experienţă de menajeră. Agenţia condusă de Roland Furst i-a cerut scuze clientei. "Nu am recomanda niciodată locuri de muncă în domeniul prostituţiei. Ştiam doar că respectivul local este localizat în districtul roşu", a precizat Furst. Altor opt persoane le-a fost recomandat postul de chelneriţă la respectivul local, însă agenţia a precizat că acestea au fost înştiinţate telefonic înainte de a primi detaliile prin poştă.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferta-de-job-pe-care-o-adolescenta-a-primit-o-de-la-o-agentie-de-recrutare-si-care-a-infuriat-o-pe-mama-ei-10552594
10552594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.