Odată cu redeschiderea businessurilor din HoReCa, un cunoscut lanţ de cafenele deschide trei unităţi noi. În ce oraşe vor fi inaugurate acestea

Autor: Andra Stroe Postat la 19 mai 2020 267 afişări

Odată cu redeschiderea businessurilor din HoReCa, un cunoscut lanţ de cafenele deschide trei unităţi noi. În ce oraşe vor fi inaugurate acestea

Lanţul de cafenele Ted’S Coffee Co., fondat de Vasi Andreica, antreprenor cu peste 15 ani de experienţă de business, continuă investiţiile şi anunţă deschiderea de noi locaţii, două în Bucureşti şi una care urmează să fie lansată în Arad, în contextul viitoarei redeschideri a tuturor localurilor HoReCa.

Cea mai nouă cafenea a fost deschisă astăzi, 19 mai, în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din Bucureşti, după o investiţie de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de fran-ciză. Toate cele trei proiecte noi sunt investiţii stabilite de echipa Ted’S Coffee înainte de răspândirea virsului Covid-19.

„Ca antreprenor, rămân optimist faţă de evoluţia mediului de business în ciuda perioadei de lockdown care a influenţat domeniul HoReCa. Credem că vom depăşi acest blocaj, iar planurile de dezvoltare rămân cele stabilite anterior, doar că vom avea o întârziere de aproximativ un an în aplicarea lor. 2020 este un an de reaşezare şi analiză a întregului business, o etapă de consolidare pe care oricum o aveam în vedere în perspectiva evoluţiei către o nouă etapă de dezvoltare ”, a declarat Vasi Andreica, CEO Ted’S Coffee.

Potrivit reprezentanţilor companiei, partea mai puţin bună a blocajului generat de pandemia de COVID-19 a fost eşuarea negocierilor cu unii proprietari care, din păcate, nu au înţeles gravitatea situaţiei în care ne aflăm, lucru care obligă compania să analizeze inchiderea, respectiv relocarea unor locaţii. „Nu am încheiat toate procesele de renegociere a contractelor, dar cred că la final vom fi nevoiţi să închidem trei locaţii. Totuşi, rămân optimist: văd oportunitatea eliberării anumitor spaţii comerciale cu adevărat bune. Suntem proactivi şi vom analiza orice oportunitate care poate apărea în contextul actual”, a adău-gat Vasi Andreica.

După două luni în care restaurantele şi cafenelele au fost închise, compania a început din 15 mai procesul de redeschidere a locaţiilor, începând cu cele stra-dale, deschise în regim take away, prin respectarea regulilor impuse de auto-rităţi. A doua etapă va fi cea a deschiderii locaţiilor din clădirile de birouri, în funcţie de repopularea acestora. În faza a treia, vor fi cele din mall-uri, unde es-te aşteptată decizia autorităţilor.

Businessul are în prezent o reţea cu 33 cafenele la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
business,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.