Obiceiuri care te îmbătrânesc. Ce greşeşti când bei cafeaua dimineaţa

Postat la 14 noiembrie 2022 3519 afişări

Obiceiuri care te îmbătrânesc. Ce greşeşti când bei cafeaua dimineaţa

Dacă ai nevoie de o ceaşcă de cafea pentru a-ţi începe ziua, nu eşti singur – de fapt, eşti în majoritate.

Deşi cafeaua nu este neapărat nesănătoasă, există câteva obiceiuri dăunătoare legate de cafea, ce pot contribui la o îmbătrânire mai rapidă, în funcţie de modul în care o bei.

Iată ce trebuie să eviţi data viitoare când te duci să iei o ceaşcă de cafea.

Dacă ai nevoie de o ceaşcă de cafea pentru a-ţi începe ziua, nu eşti singur – de fapt, eşti în majoritate. Potrivit unui studiu realizat în 2020 de către Asociaţia Naţională a Cafelei, 62% dintre americani beau o formă de cafea în fiecare zi.

Deşi cafeaua nu este neapărat nesănătoasă, există câteva obiceiuri dăunătoare legate de cafea, ce pot contribui la o îmbătrânire mai rapidă, în funcţie de modul în care o bei. Lisa Moskovitz, RD, CEO al NY Nutrition Group, autoare a The Core 3 Healthy Eating Plan şi membră a consiliului de experţi medicali Eatthis, spune exact ce trebuie să eviţi data viitoare când te duci să iei o ceaşcă de cafea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
obiceiuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.