O persoană fizică autorizată va controla bugetele Romtelecom, Poşta Română şi Radiocom

Autor: George Toader Postat la 16 iulie 2012 53 afişări

O persoană fizică autorizată (PFA) va verifica indicatorii de performanţă prevăzuţi în bugetele de venituri şi cheltuieli, achiziţiile şi investiţiile Romtelecom, Poşta Română şi Radiocom, unde Ministerul Comunicaţiilor este acţionar, servicii pentru care va încasa 24.000 lei până la finele anului.

"Până la data de 27 aprilie 2012, când a expirat termenul limită de primire a ofertelor, a depus ofertă o singură firmă, PFAMitroi Gheorghe. Aceasta a câştigat licitaţia cu preţul de 24.000 lei. Contractul s-a încheiat pentru o perioada de opt luni, până la sfârşitul anului 2012, cu posibilitatea prelungirii acestuia cu o durată de maxim patru luni în anul 2013", se arată într-un răspuns al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) remis la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit invitaţiei de participare la licitaţie, publicată pe pagina web a instituţiei, PFA Mitroi Gheorghe va verifica la instituţiile subordonate MCSI şi la societăţile unde deţine acţiuni respectarea reglementărilor legale (legi, hotărâri de guvern, ordonanţe, ordine ale ministrului) de către manageri, încadrarea în indicatorii de performanţă prevăzuţi în bugetul de venituri şi cheltuieli, modul de întocmire, aprobare şi execuţie a bugetelor de venituri şi cheltuieli şi aplicarea politicii MCSI în domeniul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugete,
Romtelecom,
Poşta Română,
Radiocom
/actualitate/o-persoana-fizica-autorizata-va-controla-bugetele-romtelecom-posta-romana-si-radiocom-9869121
9869121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.