O pădure din România, de VÂNZARE pe cel mai cunoscut magazin online din China

Postat la 27 martie 2019 420 afişări

O pădure de 142 de hectare din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea, este vândută pe cel mai mare magazin online din China.

 O pădure din România, de VÂNZARE pe cel mai cunoscut magazin online din China

Utilizatorul care a postat anunţul cere 366.234 de dolari pentru pădurea care, potrivit estimărilor, are aproximativ 80 de ani. De asemenea, acesta afirmă că 90% din suprafaţa de vânzare este acoperită de pădure.

 

În pădure pot fi regăsite cel puţin opt specii de arbori: gorun - 66,2 hectare, tei - 38,7 hectare, nuc - 2,4 hectare, fag - 0,7 hectare, stejar - 1,3 hectare, frasin - 4,1 hectare, salcâm - 3,7 hectare şi carpen - 14,6 hectare.

 

Volumul de lemn care poate fi exploatat este de 37.078 de metri cubi. Potrivit anunţului, cantitatea de lemnoasă care poate fi exploatată este de 37.078 de mii de metri cubi şi este valabilă până în 2021, conform documentelor emise de autorităţile locale.

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
padure,
vanzare,
romania,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.