O nouă versiune a soluţiei Charisma ERP

Autor: Ioana Niţă Postat la 06 octombrie 2013 125 afişări

TotalSoft va lansa la sfârşitul lunii octombrie versiunea 2014 a soluţiei Charisma ERP destinate gestionării activităţii companiilor. Noua versiune integrează o serie de tehnologii şi module noi care au fost dezvoltate intern de către TotalSoft, precum şi soluţii "third-party" prin care se extind funcţionalităţile produsului.

O nouă versiune a soluţiei Charisma ERP

"Creşterea uzabilităţii, prin adopţia tehnologiilor mobile, este un trend care va continua în Charisma, zonele de vânzare, achiziţii, ofertare şi comenzi fiind următoarele vizate. Evoluţia Charisma va fi în permanenţă în pas cu schimbările mediului economic şi cu creşterea exigenţei clienţilor", spune Vlad Cristuţiu, director product management la TotalSoft.

Noile funcţionalităţi ale Charisma ERP 2014 includ o soluţie de eProcurement destinată optimizării proceselor de achiziţii, un nou instrument de urmărire şi planificare a plăţilor, precum şi un nou modul de cash flow. Versiunea mai  aduce de asemenea un sistem de management al relaţiei cu clienţii, iar componenta de HR a fost completată cu un sistem de pontaj electronic destinat echipelor mobile, prevăzut cu cititoare de card şi de amprentă digitală, dar şi cu funcţionalităţi de localizare a echipamentelor prin GPS.

Charisma ERP 2014 integrează şi soluţii mobile noi, precum Charisma Cash Flow, Charisma MedCare, Charisma CRM sau raportări de tip organigramă HR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
totalsoft,
solutie,
charisma erp,
companii,
gestiune,
it&c,
gps
/actualitate/o-noua-versiune-a-solutiei-charisma-erp-11464081
11464081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.