O nouă tranzacţie majoră pe piaţa din România. Una dintre cele mai cunoscute companii se extinde

Autor: Cristina Bellu Postat la 26 octombrie 2019 128 afişări

O nouă tranzacţie majoră pe piaţa din România. Una dintre cele mai cunoscute companii se extinde

 

Fadi Chreih, CEO al Regina Maria: Aceste două achiziţii au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Reţelei de sănătate Regina Maria.

Reţeaua de sănătate Regina Maria continuă extinderea la nivel naţional şi anunţă preluarea clinicii Gastro Center din Craiova şi a reţelei de laboratoare Biostandard, cu unităţi în Bihor şi Maramureş, depăşind pragul de 30 de achiziţii realizate şi integrate pe plan local.

„Aceste două achiziţii au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Reţelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de Gastro Center, un centru de excelenţă care ne întăreşte poziţia în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, şi de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de nord-vest a ţării”, spune Fady Chreih, CEO Regina Maria. Clinica Gastro Center, fondată în anul 2012, are o echipă de 17 medici.

Grupul de Laboratoare Biostandard, business de circa 1,5 milioane euro în 2018, are o echipă de peste 30 de specialişti şi colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional şi deserveşte zilnic circa 450 de pacienţi.

Anul trecut, reţeaua de sănătate Regina Maria a finalizat cu afaceri de 688 de milioane de lei (148 mil. euro), în creştere cu 25% faţă de anul anterior, arată datele de la companie şi calculele ZF.

Compania a ajuns la 5.200 de angajaţi, faţă de 4.500 în urmă cu un an, arată aceeaşi sursă. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
craiova,
regina,
regina maria,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.