O nouă tranzacţie la final de an: ROCA Investments a finalizat vânzarea Frigotehnica, producător de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies

Autor: Roxana Rosu Postat la 26 noiembrie 2021 45 afişări

O nouă tranzacţie la final de an: ROCA Investments a finalizat vânzarea Frigotehnica, producător de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies

Vânzarea companiei Frigotehnica, producător de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies, holdingul din România al VINCI, grup mondial de construcţii şi energie cu venituri de peste 50 miliarde euro, a fost finalizată vineri, după primirea tuturor aprobărilor din partea Consiliului Concurenţei, a anunţat ROCA Investments.

„ Suntem mândri că am finalizat acest prim exit cu un important jucător global, îndeplinind misiunea ROCA Investments de a duce companiile în care investim la următorul nivel, misiune ce va continua şi după finalizarea acestei tranzacţii. Frigotehnica va începe un capitol nou de dezvoltare cu obiectivul de a deveni centru de excelenţă în frig în Europa Centrală şi de Est.” a spus Ionuţ Bindea, Investment Manager ROCA Investments, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Frigotehnica.

Frigotehnica s-a numărat printre primele companii în care ROCA Investments a investit în anul 2018. Compania a trecut printr-un proces de restructurare financiară,  operaţională şi eficientizare pe toate  palierele de business.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, producătorul a încheiat 2020 cu afaceri de 126 milioane lei şi un profit net de 5,76 milioane lei, având 127 de angajaţi.

În această tranzacţie, ROCA Investments a fost asistată de consultanţii Reff & Asociaţii şi Lamontis .

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finalizare,
consiliu,
producator,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.