O nouă staţiune vedetă în România. Apa şi nămol sărat căutate de peste 170.000 de turişti anual

Postat la 09 octombrie 2017 1267 afişări

Peste 170.000 de turişti au trecut, în perioada verii, pe la Băile Figa, de lângă Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, aceştia căutând apa şi nămolul sărat despre care specialiştii spun că au proprietăţi terapeutice mai bune decât cele de la Techirghiol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O nouă staţiune vedetă în România. Apa şi nămol sărat căutate de peste 170.000 de turişti anual

Sute de mii de turişti vizitează în fiecare an cele mai populare băi sărate din Transilvania, Băile Figa, zona devenind neîncăpătoare pentru numărul foarte mare de oameni care îi trec pragul şi care au auzit de proprietăţile curative ale apei şi a nămolului sărat de la Figa, despre care specialiştii spun că sunt mai bune decât cele de la Techirghiol.

În 2017, în Băile Figa au ajuns peste 170.000 de turişti în perioada estivală.

Pe lângă cele cinci piscine cu apă normală şi sărată, complexul de la Bâile Figa dispune şi de un râu leneş, de un Aquapark cu topogane de diferite dimensiuni, dar şi de terenuri de tenis şi de fotbal.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.