O nouă pârtie de schi a fost deschisă în România

Postat la 09 ianuarie 2017 10147 afişări

O nouă pârtie de schi a fost deschisă în România

O nouă pârtie de schi a fost deschisă în judeţul Covasna, printr-o investiţie privată între localităţile Barcani şi Valea Mare. Aceasta are o lungime de aproape 600 de metri, fiind cea mai mare pârtie de schi funcţională din judeţ.

Pârtia, dotată cu un schi-lift cu 70 de locuri şi instalaţie de nocturnă, a fost deschisă oficial pe data de 30 decembrie. La baza pârtiei a fost amenajat şi un pub pentru turişti, informează radiomures.ro

Noua pârtie este deschisă între orele 12 şi 21 de luni până joi şi între orele 9-21 de vineri până duminică.

O urcare cu teleschiul costă 3 lei pentru copii şi 4 lei pentru adulţi, iar abonamentul este de 60 de lei pentru copii şi 80 de lei pentru adulţi pentru o zi întreagă şi fără limitarea numărului de urcări.

În urmă cu câţiva ani, investitorul Ioan Oprea a realizat în vecinătatea acestei pârtii şi un lac de agrement şi pescuit sportiv pe o suprafaţă de 7 hectare, unde iarna se poate pescui la copcă.

În judeţul Covasna se mai poate schia în staţiunea Şugaş Băi, pe o pârtie în lungime de aproape 250 de metri, dotată cu teleschi şi instalaţie de nocturnă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.