O nouă metodă de depistare a sindromului Down, disponibilă în clinicile private din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 martie 2014 67 afişări

Metoda FMF reprezintă standardul mondial unanim acceptat şi certificat pentru screeningul de prim trimestru şi îndeplineşte cu success criteriile de înaltă calitate ştiinţifică, impuse de FMF (Fetal Medicine Foundation, London). Această metodă are o rată mare de succes în depistarea sindromului Down.

O nouă metodă de depistare a sindromului Down, disponibilă în clinicile private din România

Părinţii pot afla încă din primele 12 săptămâni de viaţă ale fătului dacă acesta prezintă risc cresut de anomalii cromozomiale  şi pot apela în consecinţă acolo unde există un risc crescut sau intermediar, fie la metodele invazive de diagnostic prenatal (biopsie de vilozităţi coriale sau amniocenteză), fie la testarea ADN-ului fetal din sangele maternal.

Metoda testului combinat Fetal Medicine Foundation-Brahms Kryptor asigură creşterea preciziei  bitestului (este unul din testele medicale obligatorii recomandate pentru analiza dezvoltării fătului şi evoluţiei sarcinii) prin ajustarea ecografiei unui medic acreditat FMF, folosind un software cu o bază de date a peste 400.000 de ecografii de prim trimestru.

Medlife este leaderul în segmentul privat în screeningul de trimestrul 1 conform metodei Golden Standard FMF Brahms Kryptor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-metoda-de-depistare-a-sindromului-down-disponibila-in-clinicile-private-din-romania-12201072
12201072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.