O nouă gafă a premierului Dăncilă, după episodul 20-20: Banca Mondială a ajuns ”Banca Monetară”

Autor: Petriana Condrut, Mediafax Postat la 28 iunie 2018 25711 afişări

O nouă gafă a premierului Dăncilă, după episodul 20-20: Banca Mondială a ajuns ”Banca Monetară”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut joi, în plenul Parlamentului, o confuzie în momentul în care a vorbit de Banca Mondială, spunând "Banca Monetară". Declaraţia a devenit în scurt timp virală în mediul online.

"Când nu aţi mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, v-aţi legat de aspectul fizic sau de ţinuta adversarilor politici. Când nu aţi mai avut cum să negaţi performanţele acestei guvernări, recunoscute de Fondul Monetar Internaţional, de Banca Monetară, aţi început să faceţi comentarii la adresa nivelului de pregătire a opozanţilor dumneavoastră", a declarat Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului.

"Este foartă multă aroganţă în acest discurs al dumneavoastră", a mai completat premierul.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei la adresa Guvernului Dăncilă a picat miercuri la votul plenului reunit al Parlamentului. Miercuri, în plenul reunit au votat 166 de parlamentari pentru, iar 4 au votat împotrivă, potrivit unor surse.

Minimul necesar pentru trece moţiunea era de 233 voturi pentru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DANCILA,
MONETAR,
banca,
negare,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.