O nouă bancă începe să dea credite românilor!! Urmează oferte MASIVE pe care le veţi putea lua

Postat la 17 noiembrie 2018 9841 afişări

Grupul italian Intesa Sanpaolo, al doilea cel mai puternic grup bancar din Italia după UniCredit cu active de 800 mld. euro, de zece ori mai mult decât întregul sistem bancar din România, vrea să intre din nou pe segmentul persoanelor fizice, care a fost în stand by circa un an şi jumătate, în condiţiile în care banca nu a mai atras niciun client nou, au declarat oficialii grupului într-o întâlnire cu presa la Milano.

O nouă bancă începe să dea credite românilor!! Urmează oferte MASIVE pe care le veţi putea lua

„Am spus mereu că vom rămâne cu un focus pe zona corporate, ceea ce este adevărat. Pe de altă parte, am analizat tot timpul cum putem acoperi mai bine segmentul persoanelor fizice, nu am abandonat zona de retail unde de altfel avem cea mai mare parte a clienţilor. Revizuirea ofertei pentru persoane fizice este în prezent una dintre sarcinile actualei echipe de conducere din România. Am fost timizi până acum pe retail pentru că am vrut să fim siguri că avem ceva bun de oferit clienţilor. În următoarele luni vom fi capabili să lansăm şi să prezentăm servicii atractive pentru clienţii persoane fizice”, a explicat Ignacio Jaquotot, şeful diviziei bănci subsidiare internaţionale din cadrul grupului Intesa Sanpaolo.

Potrivit acestuia, Intesa Sanpaolo lucrează la îmbunătăţirea fluxurilor şi procesele operaţionale, astfel încât acestea să permită servisarea mult mai rapidă şi mai eficentă a clienţilor. Decizia grupului Intesa Sanpaolo de a reintra pe segmentul persoanelor fizice din România a fost stimulată şi de fuziunea cu Veneto Banca care a generat o creştere pe acest segment, potrivit lui Jaquotot.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca,
credite,
incepere,
oferte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.