Cât costă să-ţi duci copiii acasă la Moş Crăciun, în Laponia? Mai pui puţin şi îţi iei un Logan nou

Postat la 17 noiembrie 2018 114 afişări

O excursie în Laponia, acasă la Moş Crăciun, pentru doi adulţi şi doi copii, ajunge la un preţ de 6.500 de euro, adică aproape cât preţul unei maşini Logan nouă, însă varianta cea mai ieftină. Agenţiile de turism spun însă că excursia de 4 zile este una minunată, ce are loc o dată în viaţă.

Cât costă să-ţi duci copiii acasă la Moş Crăciun, în Laponia? Mai pui puţin şi îţi iei un Logan nou

Agenţiile de turism se întrec în oferte tot mai spectaculoase la Târgul de Turism de la Romexpo, care are loc în perioada 15-18 noiembrie. Încă de la intrarea în târg, te întâlneşti cu simpaticul Moş Crăciun, care te atrage să iei loc şi să consulţi o ofertă pentru Laponia.

„Pe Laponia, anul acesta operăm două curse, cu zbor direct până la Levi, în Finlanda, şi sunt operate în datele de 18 decembrie şi 22 decembrie. Sunt programe de patru nopţi, care conţin demipensiune şi o mulţime de excursii care se fac la faţa locului. În general, în perioada Târgului există reducere, şi, spre exemplu, pachetul maxim, cu doi adulţi şi doi copii până în 12 ani, costă în jur de 6.500 de euro”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Corina Enache, Sales Manager la o cunoscută agenţie de turism.

 

Potrivit acesteia, excursia este extrem de frumoasă şi cuprinde întâlnirea cu Moş Crăciun, precum şi multe activităţi de poveste, pe măsura costurilor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
mos craciun,
copii,
logan,
costuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.