O nouă alertă meteo de la ANM: Meteorologii anunţă precipitaţii moderate, vânt şi viscol/ Prognoză specială pentru Capitală

Postat la 12 februarie 2019 85 afişări

Meteorologii au actualizat, marţi, informarea meteo, anunţând precipitaţii moderate şi intensificări temporare ale vântului începând de marţi ora 15.00 până miercuri la ora 8.00. De asemenea, la munte este anunţat viscol.

O nouă alertă meteo de la ANM: Meteorologii anunţă precipitaţii moderate, vânt şi viscol/ Prognoză specială pentru Capitală

Potrivit ultimei informări meteo, începând de marţi ora 15.00 până miercuri la ora 8.00 vor fi precipitaţii în sudul, centrul şi estul ţării şi pe arii restrânse se vor acumula cantităţi cuprinse între 10 şi 15 l/mp.

 

La munte şi în Transilvania vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă şi va continua să se depună strat de zăpadă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
precipitatii,
viscol,
vant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.