O nouă alertă ANM: Vânt şi viscol până miercuri seara. 27 de judeţe sunt sub cod galben de vânt

Postat la 14 ianuarie 2019 44 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, luni, informarea şi avertizarea meteorologică emise anterior. Meteorologii au extins atenţionarea cod galben de vânt pentru 27 de judeţe, anunţând la munte viteze ale vântului de până la 120 de kilometri pe oră.

O nouă alertă ANM: Vânt şi viscol până miercuri seara. 27 de judeţe sunt sub cod galben de vânt

Începând de luni, ora 14, până miercuri la ora 20.00, meteorologii anunţă intensificări ale vântului, ninsori şi precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei.

 

În majoritatea regiunilor, local şi temporar vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45 -55 kilometri pe oră, accentuând senzaţia de rece, iar izolat şi trecător, în special în Transilvania şi Moldova, zăpada va fi spulberată.

 

Miercuri, îndeosebi în regiunile sudice şi centrale, rafalele vor atinge pe arii restrânse 60 - 65 kilometri pe oră.

 

De asemenea, meteorologii anunţă ninsori slabe în vestul, nordul şi centrul ţării, iar miercuri în zonele joase de relief, cu precădere din vest şi nord-vest, vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei.

 

Atenţionarea cod galben de vânt, în vigoare de luni, ora 14, până miercuri la ora 20.00, a fost extinsă pentru zona de munte din 27 de judeţe.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vant,
cod galben,
alerta,
anm,
viscol,
anunt,
meteorologi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.