O noua acuzatie de santaj pentru Dan Diaconescu

Postat la 14 iulie 2010 15 afişări

Fostul director al publicatiei Atac la persoana Mihai Ghezea este pus sub invinuire in dosarul OTV, iar patronul postului, Dan Diaconescu, este acuzat de o noua infractiune de santaj, au declarat miercuri pentru Mediafax surse judiciare.

Anchetatorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza o perchezitie, miercuri, la sediul OTV din Bulevardul Preciziei, masura fiind dispusa in dosarul privindu-i pe realizatorii Dan Diaconescu si Doru Parv, acuzati de santaj.

Tot miercuri, procurorii anticoruptie l-au audiat pe omul de afaceri Petru Paul Tardea, care in 2005 l-a denuntat pe Dan Diaconescu in legatura cu fapte similare celor pentru care s-a inceput urmarirea penala fata de cei doi realizatori TV in cazul primarului comunei Zarand, Ion Mot, respectiv santaj.

In acelasi dosar, respectiv cel constituit in urma denuntului lui Tardea, era vizat si Mihai Ghezea, directorul general de atunci al publicatiei Atac la persoana. Ghezea si-a intrerupt cooperarea cu Atac la persoana in octombrie 2009, cand si-a cesionat si actiunile detinute la compania care edita publicatia.

Cititi mai multe despre acuzatiile aduse lui Dan Diaconescu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Dan Diaconescu,
dosar,
santaj,
acuzari,
OTV
/actualitate/o-noua-acuzatie-de-santaj-pentru-dan-diaconescu-6556542
6556542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.