O maladie misterioasă se răspândeşte rapid în Canada. Medicii nu au descoperit nicio cauză şi niciun tratament

Postat la 17 noiembrie 2021 949 afişări

O maladie misterioasă se răspândeşte rapid în Canada. Medicii nu au descoperit nicio cauză şi niciun tratament

O boală misterioasă a provocat o dispută între oficialii din domeniul sănătăţii, care neagă că boala se răspândeşte şi experţii medicali care caută o legătură între cazuri

Până acum, 48 de cazuri au fost recunoscute public, dar oficialii au declarat că numărul persoanelor afectate depăşeşte 100

Totul a început când Roger Ellis, un mecanic în vârstă de 65 de ani din Canada, s-a îmbolnăvit, iar medicii nu au reuşit să îi găsească niciun diagnostic. Deşi starea lui de sănătate se deteriora pe zi ce trece şi în primele trei luni de spitalizare a slăbit 60 de kilograme, a trebuit să mănânce printr-un tub şi să folosească un scaun cu rotile, medicii erau în continuare nedumeriţi. Ei au exclus epilepsia, un accident vascular cerebral, boala Creutzfeldt-Jakob, encefalita autoimună şi cancerul.

După un an, Roger a fost transferat într-un azil, iar familia sa a fost nevoită să accepte ideea că bătrânul face parte dintr-un grup de oameni care suferă de o boală misterioasă.

Astfel de cazuri au continuat să apară în Canada, iar experţii nu au găsit nicio explicaţie. Misterul a provocat o dispută acerbă între oficialii care sugerează că aceste cazurile nu au legătură între ele şi oamenii de ştiinţă care au susţinut că toate ar fi fost declanşate de factori de mediu sau contaminare.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canada,
cauza,
descoperire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.