O însoţitoare de bord îi avertizează pe turişti să lase întotdeauna un prosop lângă uşa hotelului. Care e motivul

Postat la 27 februarie 2023 702 afişări

O însoţitoare de bord îi avertizează pe turişti să lase întotdeauna un prosop lângă uşa hotelului. Care e motivul

O însoţitoare de zbor a împărtăşit cele mai bune sfaturi pentru a te asigura că poţi dormi în siguranţă într-un hotel.

Pentru ea, siguranţa este cel mai important lucru atunci când face o escală cu serviciul sau când stă într-o cameră închiriată pentru agrement.

Pentru a fi în siguranţă în caz de urgenţă, este esenţial să fii pregătit şi familiarizat cu hărţile de siguranţă şi de evacuare, care sunt adesea afişate pe coridoare.

O însoţitoare de zbor a împărtăşit cele mai bune sfaturi pentru a te asigura că poţi dormi în siguranţă într-un hotel. Cici, membră a echipajului de cabină al companiei americane, are o listă de verificare pe care o urmează de fiecare dată când se cazează la hotel, mai ales la prima sosire.

Pentru ea, siguranţa este cel mai important lucru atunci când face o escală cu serviciul sau când stă într-o cameră închiriată pentru agrement, aşa că urmează întotdeauna o rutină de securitate după ce se înregistrează, relatează Express.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avertizare,
hotel,
turisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.