O influenceră pe Tik Tok riscă să plătească daune de un milion de dolari. Ce le oferea internauţilor în schimbul a 300 de euro

Postat la 16 februarie 2022 934 afişări

O influenceră pe Tik Tok riscă să plătească daune de un milion de dolari. Ce le oferea internauţilor în schimbul a 300 de euro

În Texas (USA), o influenceră din lumea fitness-ului cu un milion de urmăritori, promitea diete personalizate în schimbul a 300 de euro.

Brittany Dawn Davis, o influenceră din fitness, a fost dată în judecată de statul Texas, pentru că le-a promis miilor de fani programe personalizate de nutriţie şi exerciţii fizice.

Influenţatorul, care are peste un milion de urmăritori pe TikTok şi jumătate de milion pe Yotube, a susţinut că programul ei, Brittany Dawn Fitness, îi va urmări pe abonaţi „pas cu pas”.

După ce au plătit între 92 şi 300 de dolari pentru un pachet, clienţii au primit doar o dietă generică şi un plan de antrenament absolut vag.

Statul Texas a considerat aceste activităţi „practici de afaceri înşelătoare” şi i-a cerut influencerei daune cuprinse între 250.000 şi un milion de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daune,
plati,
schimb

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.