O eroare de un miliard de euro. Cum au votat gresit Udrea, Ialomitianu, Botis

Postat la 21 octombrie 2010 38 afişări

Fericire mare in Parlament marti seara, cand toata lumea a votat doua legi prin care TVA la alimentele de baza scade la 5% si nu se mai impoziteaza pensiile de sub 2.000 de lei. Aplicarea lor ar aduce insa o gaura de un miliard de euro la bugetul de stat.

Deputatii PDL spera acum ca Traian Basescu sa-i salveze si sa le intoarca cele doua legi. Surprinzatoare este pozitia UDMR, care sustine ca nu a gresit, ci ca a votat "in cunostinta de cauza".

Intrebat ce parere are despre votarea proiectului legislativ care include cele doua masuri, Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania, a evitat un raspuns direct, spunand doar ca Fondul a stabilit deja cu Bucurestiul forma bugetului pentru anul viitor, iar Guvernul trebuie sa se asigure ca ajustarile necesare vor fi facute.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-eroare-de-un-miliard-de-euro-cum-au-votat-gresit-udrea-ialomitianu-botis-7513114
7513114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.