O elevă din Timişoara a fost admisă la patru universităţi din Marea Britanie. Visează să descopere leacul pentru cancer

Postat la 19 ianuarie 2017 300 afişări

Ai făcut liceul în România şi te plângi că nu prea ai acumulat cunoştinţe din cauza sistemului educaţional neperformant? Ar fi bine să faci o analiză şi să vezi câţi concetăţeni după ce termină şcoala de la noi din ţară aspiră spre instituţii de educaţie din alte ţări, care sunt de un calibru mondial.

O elevă din Timişoara a fost admisă la patru universităţi din Marea Britanie. Visează să descopere leacul pentru cancer

Aflaţi povestea liceenei din Timişoara care nu mai trebuie să stea cu inima în dinţi cu gândul dacă va fi admisă la vre-o facultate prestigioasă. Iulia Florişteanu este eleva pe care o aşteaptă câteva universităţi din Regatul Unit, ea doar trebuie să aleagă.

Iulia povesteşte că şi-a asigurat locul la Oxford după interviu. Discuţia cu profesorii i-a dat posibilitatea să îşi etaleze cunoştinţele generale, scrie stiri.tvr.ro .

Iulia a avut parte de susţinerea tuturor – profesori, familie şi prieteni. Profesoara de engleză a fost cea care i-a scris recomandarea.

Colegii îşi aduc aminte de atmosfera creată în clasă în momentul în care Iulia a primit confirmarea.

Din cei peste 2000 de elevi care absolvă Colegiul Bănăţean din Timişoara, aproape 10 la sută aleg să studieze în străinătate.

Iulia Florişteanu spune că e pregătită să facă faţă exigenţelor de la facultate şi carierei de cercetător. Visează ca, într-o zi, să faca parte din echipa care va găsi leacul pentru cancer.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.