CATASTROFĂ în Marea Britanie. Scenariul "apocaliptic" de care se temea toată lumea a devenit REALITATE. ”Voi porni un război cu UE"

Postat la 19 ianuarie 2017 31012 afişări

CATASTROFĂ în Marea Britanie. Scenariul "apocaliptic" de care se temea toată lumea a devenit REALITATE. ”Voi porni un război cu UE"

Milioanelor de muncitori stră­ini care se tem că Bre­xitul va însemna pier­derea lo­cului de muncă din Marea Britanie, Theresa May nu le-a oferit nicio certitudine. Însă pre­mierul britanic a făcut clar că Brexitul va fi unul total şi a ameninţat UE că dacă nu-i va da ce vrea în negocieri va porni un război cu Uniunea Europeană, din mai multe puncte de vedere.

Berlinul a lăsat să se înţeleagă că ia şi el considerare reducerea taxelor pentru com­panii. Ce înseamnă asta pentru români.

CATASTROFĂ în Marea Britanie. Scenariul apocaliptic de care se temea toată lumea a devenit REALITATE. ”Voi porni un război al...” 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
londra,
anunt,
plan,
marea britanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.